top of page

HET INTERIEUR WAAR U VAN DROOMT, MET MAATWERKMEUBELS VAN MEUBELEN BLOCK 

Uw interieur inrichten was nog nooit zo fijn

Zijn uw meubelen dringend aan vervanging toe – of bent u gewoon toe aan iets nieuws voor uw interieur? Dan bent u bij Meubelen Block in Lievegem aan het juiste adres. In ons uniek assortiment aan maatwerkmeubels vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Onze vakmensen vervaardigen allerlei soorten meubels in eigen atelier, in een ruime waaier aan stijlen. Oerdegelijk vakmanschap, dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die u ongetwijfeld zal charmeren.

Maatmeubelen

Meubels om van te houden

Ons familiebedrijf staat al jarenlang bekend om zijn uitzonderlijk hoge kwaliteit, betrouwbare service, vriendelijke medewerkers én correcte prijzen. We zijn dan ook een begrip in de regio als het aankomt op interieurinrichting. Wij produceren enkel meubels waar u jarenlang plezier van hebt. Geen meubel-fastfood van grote ketens. Maar doordacht vakwerk van uw lokale ambachtsman – met oog voor de laatste trends en designs.

Kom langs bij Meubelen Block en ontdek ...

… eerst en vooral: meubelen van topkwaliteit, in de stijl die bij u past. We hebben een ontzettend gevarieerd aanbod klaarstaan voor onze klanten. Kom onze meubels gerust eens uitproberen – en merk meteen dat ze tegen een stootje kunnen. Zoals we al zeiden: puur Belgische vakwerk.

Interieurinrichting:

inbouwkasten

dressings

maatkasten

keukens

badkamerkasten

slaapkamer

laminaat

binnendeuren

gyprocwerken

totale interieurinrichting

...

Kom vandaag nog langs in onze winkel!

bottom of page