top of page

MEUBELEN BLOCK: DE SLAAPWINKEL MET OOG VOOR UW SLAAPCOMFORT

Slaap, klantje, slaap ...

Als we konden zingen, dan zouden we u zelfs laten genieten van een slaapliedje terwijl u onze boxsprings, lattenbodems en matrassen uittest. Maar omdat meubelen ons grootste talent zijn, houden we het bij gepast advies bij het vinden van het gedroomde bed.

Advies waar u wakker van wordt

Als u langskomt in de Slaapcomfort-afdeling van onze winkel, bespreken onze medewerkers al uw slaapwensen met u. Op die manier vindt u snel en gericht het juiste type matras én het juiste bed voor uw lichaam en slaappatroon.

Want bij het zoeken van een perfect bed of de beste matras, gaat u best niet over één nachtje ijs. Bent u een rugslaper of een buikslaper? Hebt u het vaak warm ’s nachts – of net snel koud? Hebt u allergieën of zweet u veel? Al deze vragen zijn belangrijk, want ze leiden u naar de matras of boxspring die bij u past.

Vanaf nu ook waterbedden verkrijgbaar

De beste merken

Bij Meubelen Block kiezen we resoluut voor matrassen van Van Landschoot, een van de beste merken op de markt. Alleen zo kunnen we onze klanten het hoogste slaapcomfort garanderen. Dit gerenommeerde merk biedt een ruime waaier aan matrassen – van drukverlagende matrassen tot ventilerende matrassen, van traagschuim tot pocketveer.

Een boxspring: iets voor u?

Wilt u ook slapen in de Rolce Royce onder de bedden? Probeer dan zeker een boxspring uit wanneer u onze winkel bezoekt. Deze ultieme slaapverwennerij voelt aan alsof u op hotel bent, maar dan in het comfort van uw eigen slaapkamer. Elke nacht een beetje op vakantie, dus. Vergeet zerker ook niet ons aanbod aan slaapaccessoires te bekijken. Hoofdkussens, bedtextiel, mooi plaids... We hebben het allemaal.

Benieuwd naar uw slaapkamer?
Kom vandaag nog bij ons langs!

bottom of page